DSCF5990

Комплект е творческа и консултантска агенция за културен мениджмънт. Колективът изработва концепции, организира и осъществява културно съдържание под формата на събития, изложби и продукти в нови, изненадващи формати. Сътрудничи си с широка мрежа от подизпълнители, които подбира спрямо всеки проект. Създава текст за имиджови кампании и журналистически статии в областта на дизайна.

Основатели и двигатели на Комплект (2015 г.) са Адриана Андреева и Бояна Гяурова, които имат близо 15-годишен опит като културни мениджъри, куратори и журналисти, със силна експертиза в областта на дизайна и визуалната култура. 

Клиенти и партньори на Комплект са представители на творческия сектор, търговски компании, общински структури, културни институции и организации от Българи и Европа.

Комплект е автор на проекта Инициативи за дизайн Мелба: динамичен онлайн архив  за български дизайн; четири лекционни събития в годината на живо с актуални проекти на местни герои на дизайна; серия от дизайн класове от професионалисти за професионалисти; годишен 10-дневен дизайн фестивал с международно участие.

Потърсете Комплект за:

 

___

Уеб сайтът е създаден и поддържан от Младен Нейчев/Artelie. Портретната снимка е на Михаил Новаков.