Ние сме Студио Комлект (Бояна Гяурова & Адриана Андреева) – творчески колектив за културен мениджмънт. Студиото разказва, продуцира и показва съвременните тенденции в дизайна чрез статии, изложби и авторско съдържание, онлайн и на живо. 

Акцент в портфолиото ни са МЕЛБА Инициативи за дизайн, които се разрастват постоянно и включват динамичен онлайн архив  за български дизайн; живи събития с актуални проекти на местни герои на дизайна, обучителни класове и годишен международен фестивал за дизайн. В момента работим и по проект за развитието на Шести участък в Габрово, по серия от събития за популяризиране на практики на тема устойчивост в дизайна, както и по представянето на български профили в международната платформа Homo Faber.  

Ролята

Като част от нашия екип, ще участвате в целия процес по осъществяването на динамичната ни програма – от измислянето на идеята, през комуникацията, реализацията, до отчитането на резултатите. Ще имате важна роля в култивирането и поддържането на отношенията ни с външни сътрудници, подизпълнители, медии и потенциални бизнес партньори. 

В допълнение към текущата работа по проекти, ролята Ви ще включва участие в разработването на нови идеи за развитие на дейността, както и грижа за публичния образ на организацията чрез каналите за комуникация – социални медии, уеб сайтове и бюлетини.

Предложението

Предлагаме трудов договор на пълен работен ден и работа от офис или дистанционно. Като част от екипа ни, ще имате възможност да изградите отношения в съвременната културна и дизайн сцена – както в локален, така и в международен план.  

Какво търсим

Разрастването на дейността ни изисква вливане на нова креативна сила в екипа. Търсим човек с интерес към съвременната култура и дизайна и с желание за професионално развитие в областта на културния мениджмънт. Ценим качества като инициативност и находчивост, а видът на дейността ни изисква ангажираност. Важни са отличните организационни и комуникационни умения, както и желанието за работа в екип.

Ако смятате, че сте правилния човек за нас, ще се радваме да се запознаем.

Срок за кандидатстване:

20 юли 2022

Дата на започване на работа: 

1 септември 2022 г.

Необходими докумети

  • Мотивационно писмо до една страница
  • Автобиография
  • Препоръка от предишен работодател – при наличие

Кандидатствайте с имейл на hello@studiokomplekt.com – subject Work with Komplekt.