Магазинът за дизайн Jelanie съществува вече няколко години в он-лайн пространството, като ни предоставя удобен достъп до повечето, превърнали се в отличителен символ на скандинавския дизайн, марки като Muuto, Menu, Normann Copenhagen, Ferm Living, OYOY, Luckyboysunday, By Nord и други.

Новото покрай него, освен постоянно увеличаващият се асортимент от подбрани с вкус артикули за дома, е настаняването му на ул. Добруджа 15 в центъра на София. Първият етаж от компактното и рамкирано в черно място побира само малка част от разнообразието на Jelanie. Кристина Милетиева, домакин в пространството и собственик на дизайн магазина, с усмивка добавя, че всичко, което клиентите пожелаят от представените марки, независимо дали е сложено в нейния он-лайн магазин, може специално да бъде поръчано и доставено за тях.

Над виещите се черни стълби се вижда бяло, все още празно пространство, запазено за шевните машини на tin tin. Българската марка за изчистени авторски дрехи за деца е вторият много важен участник в това ново начинание.

Препоръчваме лично посещение на магазина. Зареждането на взора с прекрасно измислен, своеобразен и красив дизайн е гарантирано.