Имаме удоволствието да ви поканим на откриването на изложбата Cabinets of WisdomNext DC, рекламна агенция на годината, отново си партнира с нас за продължението на успешната кампания на FINLANDIA водка – Museum of Less Ordinary.

Като куратори на това трето издание подбираме финландски дизайнери, които да пресъздадат своето усещане за традиционни български поговорки. За обединяващ елемент на техните артистични интерпретации ползваме кабинети на чудесата. По подобие на популярните такива от 15 век, които излагат светогледа на своите притежатели, сценографът Ева Вентова създава красиви дървени шкафове за финландските инсталации.

Крайният резултат е комбинация от изненадващи подходи при предаване на посланията чрез нестандартни образи, материали и форми. Всеки от поканените дизайнери работи с различни медии – от дърво, стъкло и пластмаса, през текстил и осветителни тела, до растения и осветителни тела. Тази смела и своеобразна комбинация е поместена в специално изградените за изложбата дървени кабинети на чудесата, така че да предизвика въображението, внесе визуална наслада и погали сетивата със спокойствие и приказност. 

Вижте/докоснете/опитайте от мъдростта от 18 до 27 ноември между 17:00 и 22:00 часа в изоставеното пространство на ул. Шишман 21, защото “Око да види, ръка да пипне.”