Петър Захаринов продължава своето изследване на оптимизиране на пространствата чрез сгъваеми и олекотени модули, като този път предлага система от стени, чиято перфорация подканва раздвиженото разпределение на закачалки и подпори за етажерки, така че да се постигне максимално удачен и желан резултат, без тежки и сериозни ремонти. В новото начинание негови партньори са Светлин Пеев, Радина Попова и Алекс Сафари.

С името WallStack, системата от стени може да промени удобно, лесно и бързо всяко място – от поп-ъп търговски щандове и магазини до работни места и художествени галерии. В изчистен стил и приятен ненатрапчив материал, решението на Захаринов дава възможност за устойчив, с дълъг живот и оригинален начин да се усвои дадено пространство, независимо от функцията му. Допълнителен позитив на WallStack е повторната употреба на системата, това, че е сгъваема и лесна за прибиране и пренос, както и приспособяването й в различни роли без нуждата от инструменти.

WallStack-shelf-02-2

Създателите на новия бранд споделят повече за мотива на своята инициатива: „WallStack е система за персонализиране на стени, която може да революционизира търговски и офис пространства. Патентованата технология зад нея е изключително проста и ефективна. Основната концепция е внедрена в модулно решение, което може да се сгъва и да се подрежда, без да са необходими никакви инструменти. Нещо повече, тази модулност не компрометира окончателния вид на конструкцията, осигурявайки гладка плоска повърхност без видими структурни части. Системата е използваема многократно, както и подходяща за много различни приложения. Разнообразието от опции за завършване дава свобода при игра с цвят и стил.“

Повече за WallStack – на техния уеб сайт.