Вече сме наясно, че правенето на планове е непредсказуем и несигурен бизнес. 2020 г. може би крие още изненади. Ето и нашия опит да отговорим адекватно на предизвикателствата. Третото издание на МЕЛБА е различно от предходните две. Хибридно и преформатирано, за да предложи достъпни за повече хора събития (онлайн и на живо-на живо) дори в условия на COVID-19.

МИКСИРАМЕ СМИСЛЕНО ДОБЪР ДИЗАЙН

МЕЛБА продължава да миксира добрия дизайн в незабравимо преживяване, което развива и дава тласък на творческата професия, извежда ценни идеи и предизвиква благоприятно въздействие върху средата ни. Ето бърз преглед на програмата. Непременно посетете страхотния ни нов сайт (благодарение на NEXT-DC).

ПРОГРАМА | 5-15 ноември 2020

СИМПОЗИУМ | Онлайн на живо | 7 ноември, събота – вземете билети ранно пиле за 20 лева до 30 октомври от тук.

Chris Haughton, Lucie Koldova, Max Siedentopf, Paula Zuccotti, Verònica Fuerte / Hey

ТРИ ИЗЛОЖБИ, които приветстват посетители при отворени врати и със свободен достъп: Преглед на българския дизайн 2020 с участието на десет великолепни проекта, които подхранват красиво и смислено средата ни, Нарисувана конституция и Тест Прес.

DESIGNATHON – креативно мислене за проектирането на дигиталния продукт. Билетите за класа са ограничени до 15. Побързайте!

?
БЛАГОДАРНОСТИ на всички поддръжници, партньори и приятели в това начинание.
Бъдете здрави, пазете се и си пожелаваме да се видим на МЕЛБА съвсем скоро.