Settle и Мелба — фестивал за дизайн, ви канят да се включите в онлайн конкурса за визуални интерпретации на тема — Пари от бъдещето.

Чудили ли сте се какво ще е бъдещето на парите? Ще продължават ли да имат физическо измерение? Ще се превърнат ли в част от нас самите и отпечатъка ни? Или ще започнем да ги разменяме под формата на действия и преживявания?

Търсим новаторски интерпретации по темата без ограничение на визуалната дисциплина с единственото условие да са изпълнени и достъпни за публиката в дигитален формат.

Избраните произведения ще бъдат представени единствено в дигитален формат в онлайн изложбата “Пари от бъдещето” на 10 ноември като част от програмата на тазгодишното издание на Мелба – фестивал за дизайн на сайта festival.melba.bg.

Settle осигуряват награден фонд от 20 награди по 200 лв. и първа награда от 1000 лв. Печелившите ще получат паричната си награда чрез приложението Settle.

Как да кандидатствате за участие?

Всеки кандидат има право на едно предложение, което да подаде по един от двата начина до 5 ноември 23:59 часа:
Качвате стори в Instagram с проекта си и съобщение до @melbainitiatives с информация за автор, заглавие и кратко описание на идеята. Ще се разглеждат единствено предложенията с тагове @settlebulgaria и @melbainitiatives.
Изпращате имейл със заглавие The Money of the Future и проекта си с кратко описание, което е в следния формат — JPG или PDF до 2 страници и в размер до 3 MB, с информация за автор, заглавие и кратко описание на идеята, до hello@studiokomplekt.com.

Победителите не отстъпват правата върху произведенията си на организаторите, единствено им ги предоставят за излагане онлайн на официалния сайт на фестивала festival.melba.bg в рамките на тазгодишното издание на Мелба — фестивал за дизайн в София (11 – 21.11.2021). Организаторите си запазват правото да дисквалифицират проекти с нецензурно съдържание свързано с езика на омразата.

Жури: 4-членното жури е в състав Адриана Андреева и Бояна Гяурова от Студио Комплект, Детелина Момчева от Settle и Момчил Захариев от NEXT-DC.

Прочетете повече за организаторите тук:
Студио Комплект
Settle
NEXT-DC