ДЕТСКО ОТДЕЛЕНИЕ ПИРОГОВ

Поръчано от: FOUR PLUS
Задание: текстова редакция и копирайтинг

Четири години след първата си мащабна намеса по облагородяването на детското крило на МБАЛСМ „Пирогов“ през изрисуване на стените и нова навигационна намеса, Four Plus са поканени да преобразят по сходен начин етажът на детското инфекциозно отделение в МБАЛСМ „Пирогов“. Тяхната задача е трансформират 5 стаи заедно с коридорите на отделението. Това включва изработването на около 30 илюстрации и инфографики, както и прилагането на вече работещата в долните етажи навигационна система. Те решават да посветят етажа на праисторически свят на динозаврите.

Four Plus потърси Студио Комплект за оформлението на текстовете, които съпътстват мащабни илюстрации на най-известните представители на динозаврите. След няколко експеримента със стила,тона и изказа, се спряхме на игровата форма и разказа от първо лице. Подходът постига увлекателно и бързо ангажиране на малките пациенти през интересно изведени факти и забавни истории от живота на тези уникални същества.

Запознайте се подробно с този изключително смислен и облагородяващ средата проект в профила на Behance на Four Plus, където може да откриете всички графични решения и илюстрации, приложени на място.