Композиции e първият самостоятелно продуциран проект на Студио Комплект. Той се състои от сборна изложба на български продуктов дизайн с представяне в София и в Милано. Фокусът е върху любопитното взаимодействие между различни артистични области и новаторксия подход при използването на различни изразни средства. Композиции е посветен на новото поколение български дизайнери, които експериментират с материали, техники и концепции, за да представят уникални предмети. Изложбата цели да ги подкрепи, като даде шанс на нови ползотворни сътрудничества, вдъхнови творческата среда и разкрие многообразния им талант пред разнообразна публика.

Композиции в Милано бе първото групово участие на български съвременни автори на най-мащабното и престижно събитие за дизайн в света. През залите на Вентура Ламбрате, където бе разположена изложбата, са преминали над 100 000 професионално ангажирани с темата посетители.

Представянето на Композиции в София бе съпътствано от специално подготвена лекция, свързана с новите тенденции в дизайна, набелязани в Милано, както и с дискусия за ролята на дизайна и неговия отзвук в България. На откриването имаше над 500 посетители.

Проектът е финансиран от Столична програма „Култура“ на Столична община за 2015 г.